Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Convocatòria de subvencions a les entitats
Ajuntament de Badia del Vallès

Al mes de setembre s’obrirà el període de sol·licituds de subvencions a les entitats de Badia del Vallès. Concretament, el termini de presentació de sol·licituds començarà l'1 de setembre i finalitzarà el 30 del mateix mes.

Podran demanar la subvenció les entitats, associacions i grups no formals de la ciutat inscrites al Registre d’Entitats i Associacions ciutadanes i que tinguin entre els seus objectius i finalitats socials la realització d’activitats de caire cultural, social, educatiu o esportiu.

Les sol·licituds s’hauran de lliurar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament acompanyades de la documentació següent:

- Fotocòpia compulsada del DNI de la persona que formula la sol·licitud en representació de l’associació
- Fotocòpia compulsada del CIF de l’associació cultural
- Certificat del secretari de l’entitat sobre la representació que ostenta la persona que signa la sol·licitud
- Fotocòpia de la llibreta amb el número de compte, on s’haurà de transferir l’import de la subvenció, si escau
- Certificació del número de socis
- Documentació relativa al projecte de l’activitat per a la qual es sol·licita la subvenció (Annex 1)
- Model de sol·licitud Annex 2, degudament emplenat.

Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria al tauler d’anuncis d’aquest web o adreçar-vos a l’OAC.

Publicat el 28.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Nevades a Badia
El servei de Protecció Civil ha estat activat tota la nit per assegurar que l'afectació a Badia fos mínima. S'ha distribuït sal entorn de les escoles, el mercat, el CAP, l'ajuntament, les rampes dels portals, el Molí, l'Auditori, el Centre Cívic i totes aquelles zones amb pendents que poguessin comportar un risc en cas de presència de neu.Més informació...
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^