www.badiadelvalles.cat

El Monòlit de l´Oreneta ha tornat a ser el centre de la commemoració de l´Onze de Setembre a Badia del Vallès. Diverses han estat les entitats, associacions i partits polítics de la ciutat que hi han dipositat els seus rams, concretament: la Federació d´Entitats Culturals de Badia del Vallès, Badia en Comú, l´Associació de Veïns/es de Badia del Vallès, Protecció Civil, la Penya Blaugrana de Badia del Vallès, la Federació Catalana de Judo i DA, la Fundació Tallers, l´Associació de Vidus i Vídues de Badia del Vallès i el PSC de Badia del Vallès. A les 12 h tocades ha estat el moment de l´ofrena floral de l´Ajuntament que, com és tradició, tanca l´acte a la nostra ciutat. La delegació consistorial estava encapçalada per l´alcaldessa, Eva Menor, acompanyada dels portaveus o representants del grups polítics amb presència al Ple municipal: PSC, amb el seu portaveu, Rafael Moya; AEB, amb la regidora Teresa Carceller; BeC, representada per la regidora Pilar Paz; PP, amb el regidor i portaveu Rafael Muñoz, i la regidora no adscrita Elísabeth Ruiz.

L´acte ha finalitzat amb el Cant dels Segadors, himne de Catalunya, en presència de les desenes de ciutadans i ciutadanes que s´han aplegat al voltant del monòlit per contemplar les ofrenes.

Els actes amb motiu de la Diada continuaran aquesta tarda, a les 18 h, a la plaça Major, amb sardanes a càrrec de la Cobla Contemporània.

Publicat el 11.09.2017