Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comunicat de l'Ajuntament de Badia del Vallès en relació a les dues persones trobades sense vida al seu pis
Ajuntament de Badia del Vallès

Ahir dilluns, 13 de novembre, la Policia Local va respondre a una trucada d´uns veïns, preocupats per la forta olor que sortia d´un pis on vivien una mare i el seu fill, tots dos d´avançada edat. En accedir a l´habitatge, van trobar els seus cossos sense vida.

Donat l´avançada edat de les persones que habitaven el pis, els Serveis Socials de l´Ajuntament feien acompanyament i suport a aquest nucli familiar, de manera quinzenal, a través del Servei d´Atenció Domiciliària, gestionat pel Consell Comarcal i del qual s´encarrega una empresa.

La darrera visita d´aquest servei va ser el 6 de novembre però els Serveis Socials de l´Ajuntament no van rebre cap notificació informant que ningú els havia obert la porta.
 
El consistori està estudiant detingudament el cas, a l´espera de rebre més informació per esbrinar si s´ha comès alguna irregularitat per part de l´empresa adjudicatària del servei.

L'Ajuntament lamenta profundament la mort d'aquests dos veïns de la nostra ciutat.

Publicat el 14.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Nevades a Badia
El servei de Protecció Civil ha estat activat tota la nit per assegurar que l'afectació a Badia fos mínima. S'ha distribuït sal entorn de les escoles, el mercat, el CAP, l'ajuntament, les rampes dels portals, el Molí, l'Auditori, el Centre Cívic i totes aquelles zones amb pendents que poguessin comportar un risc en cas de presència de neu.Més informació...
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^