Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ja s´han instal·lat les màquines d´exercici per a la ruta biosaludable
Elements instal·lats per a la ruta biosaludable

Un total de 22 elements per fer exercici s´han instal·lat a la ruta biosaludable, al voltant de Badia. Aquesta ruta va ser una de les dues propostes més votades, sorgides del procés de pressupostos participatius, celebrats durant el darrer any.

Durant el 2017, l´Ajuntament de Badia del Vallès va impulsar els pressupostos participatius per tal que la ciutadania pogués proposar, debatre i decidir els projectes a executar relacionats amb la millora de l´espai públic. Els dos projectes guanyadors van ser: la ruta biosaludable al voltant del municipi i l´adequació de parterres de la via pública.

L'expedient de la ruta biosaludable es va aprovar per Junta de Govern Local, en la sessió ordinària celebrada el dia 1 de desembre de 2017, on es va acordar el subministrament i la instal·lació dels elements biosaludables per l'empresa NOVATILU, SLU per un import de 15.491,39 €.

Dins de la ruta circular, es van decidir tres ubicacions dels elements que exerciten totes les parts del cos. Un grup s´ha col·locat al carrer de Menorca (al final de la pantalla acústica); un altre, al carrer de Mallorca i els últims, al carrer de Santander (darrera dels números 8 i 10).

La disposició dels 22 elements va començar el passat dilluns 15 de gener.  Actualment, resta la col·locació dels cartells informatius dels elements, de les 9 papereres, dels 6 bancs i els 20 pals indicadors amb les plaques, que marcaran la ruta.

Publicat el 31.01.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^