Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ofrena floral per commemorar la Diada
Representants de l'Ajuntament, en l'ofrena floral de la Diada
Entitats, associacions i partits polítics de la ciutat i un jove ciutadà, a títol individual, han dipositat les seves ofrenes florals davant del Monòlit de l'Oreneta, en commemoració de l'Onze de Setembre a Badia del Vallès. A les 12 hores ha tingut lloc l'ofrena floral dels representants de l'Ajuntament.

La delegació consistorial estava encapçalada per l'alcaldessa, Eva Menor, acompanyada dels representants dels grups polítics amb presència al Ple municipal que han volgut participar-hi: PSC, representat per Rafael Moya; Totes Fem Badia, per Nerea García, i Esquerra Republicana de Catalunya, per Roberto Castillo.

L'acte ha finalitzat amb el Cant dels Segadors, himne de Catalunya, en presència dels ciutadans i ciutadanes que s'han aplegat al voltant del monòlit per contemplar les ofrenes.

Publicat el 11.09.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^