Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Taula de la Salut Mental proposa que hi participin més entitats de Badia
L'edifici El Molí va acollir la reunió plenària de la Taula de la Salut Mental
La reunió plenària de la Taula de la Salut Mental de Badia del Vallès va tenir lloc a finals de novembre a l'edifici El Molí i va analitzar oportunitats de futur per afavorir la salut mental a la ciutat. Entre elles, obrir aquesta taula a més entitats de Badia perquè hi participin.

La plenària, en què van participar representants de l'equip de Govern, el tinent d'alcaldessa cinquè, Iván Sanz, la regidora de Salut i Hàbits Saludables, María José Granados, el grup polític d'ERC Badia, les tècniques de l'Ajuntament, els serveis de Salut i les entitats de la població, es va reunir el 28 de novembre a l'edifici El Molí per analitzar oportunitats de futur per millorar la salut mental al municipi.

Entre els temes tractats, es va estudiar la posada en marxa d'un programa de pràctiques a El Molí que s'iniciarà si es donen els criteris adequats quan s'hagi seleccionat alguna persona que s'hi pugui beneficiar.

A la reunió es va parlar de diferents activitats de sensibilització, com l'exposició de Mites i Realitats sobre la Salut Mental que hi ha actualment a la Unitat de Salut Mental i es va plantejar que sigui itinerant per Badia en els instituts d'Educació Secundària.

Guia de bones pràctiques per a l'esport i l'oci sense estigmes

S'ha elaborat una guia de bones pràctiques per a l'esport i l'oci sense estigmes, un díptic del qual s'han fet 950 exemplars per repartir entre els monitors de les activitats extraescolars, familiars i resta de persones que poden ser participatives.

Entre les iniciatives per incrementar la presència de la taula, es va acordar que s'informi de les seves reunions als mitjans municipals i que es convidi a representants d'entitats i a professionals perquè participin en les reunions plenàries.

També es va explicar que s'ha dut a terme una radiografia de les entitats de lleure de Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès i Sabadell i s'han enllaçat a les de Badia del Vallès.

A la reunió es va valorar com un bon principi per sensibilitzar la celebració del primer Dia Mundial de la Salut Mental que va tenir lloc a la plaça Major l'11 d'octubre.

Finalment, es van fixar les dates per les reunions plenàries l'any 2020, que tindran lloc el 30 d'abril i el 27 de novembre.

Publicat el 17.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
×  
Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020 Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020
^