Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Reunió a la Diputació de Barcelona per potenciar la col·laboració en mediació comunitària i feminisme
Reunió amb la presidenta de l´Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret
La presidenta de l'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, i la coordinadora d'aquesta àrea, Teresa Llorens, han rebut aquest matí a les oficines de la Diputació al tinent d'alcaldessa tercer, de l'àrea de Ciutadania i Drets Civils de l'Ajuntament de Badia, Josep Martínez, i a les tècniques de l'Ajuntament, Victòria Henderson i Pilar Argibay, per enfortir les vies de col·laboració en mediació comunitària i feminisme entre ambdues entitats.

La presidenta Moret s'ha mostrat molt interessada per les propostes i ha indicat que la intenció del seu organisme és potenciar la col·laboració en aquests àmbits tan bon punt s'aprovin els pressupostos i les cartes de servei de la Diputació.

Proposta per a l'establiment d'un servei de mediació comunitària propi
La primera de les propostes presentades per l'equip de Badia de Vallès és la col·laboració en l'àmbit de la mediació comunitària per a l'establiment d'un servei de mediació propi del municipi. Lluïsa Moret ha destacat la intenció de col·laborar al màxim amb Badia per la singularitat del municipi i per les bones experiències prèvies de treballs que s'han dut a terme conjuntament, com la diagnosi de convivència que es va fer l'any 2017.

Sensibilització en igualtat i atenció psicològica en casos de violència de gènere
El segon dels temes tractats ha estat demanar col·laboració a la Diputació en les accions de divulgació i sensibilització sobre la igualtat i en l'atenció psicològica a les víctimes de violència de gènere.

Lluïsa Moret ha transmès el compromís i implicació de la Diputació de Barcelona en aquests punts i ha afirmat que la seva intenció és augmentar les partides pressupostàries per donar resposta a les necessitats que s'hi detectin.

Ambdues administracions s'han emplaçat a concretar les accions a principis de 2020, quan ja es puguin definir les partides pressupostàries.

Publicat el 19.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
^