Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El CatSkills en Instal·lacions Elèctriques també el guanya un alumne del IES Badia

participants i guanyador del Catskills d'Instal·lacions elèctriquesL'Institut Badia del Vallès ja ha aconseguit dos guanyadors en el Campionat de Catalunya de Formació Professional, CATSKILLS, en diferents categories: Instal·lacions Elèctriques i disseny de pàgines Web.

El passat 21 de juny, Eduard Solé Aceituno es va proclamar guanyador del CATSKILLS d'instal·lacions Elèctriques, en el campionat que es va celebrar al mateix Institut Badia del Vallès. Amb aquest premi, l'Institut ja té dos guanyadors, ja que recentment l'alumne Guillem Cuberes, estudiant del Cicle Superior d'informàtica de l'Institut Badia del Vallès, també va guanyar el CatSkills d'aquest any, en la categoria de disseny de pàgines Web.

El Campionat de Catalunya de Formació Professional, CATSKILLS està organitzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu de seleccionar el millor alumnat d'alguns oficis (skills), que representarà Catalunya al campionat estatal Worldskills Spain, que tindrà lloc a Madrid del 28 de gener al 3 de febrer de 2013. Els alumnes guanyadors d'aquest campionat estatal participaran posteriorment, a la 42a edició de Worldskills Competition, que es celebrarà a Leipzig (Alemanya) durant el mes de juliol de 2013.

Publicat el 27.06.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^