Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La línea 11 dels autobusos de Sabadell arriba fins a Badia del Vallès

linea 11 autobusosDes del 3 de setembre, la línia 11 dels autobusos urbans de Sabadell, inicia i finalitza el seu recorregut a Badia del Vallès, concretament a la rotonda de les Instal·lacions Esportives de l'Avinguda Tibidabo s/n.

L'ampliació del recorregut de la línea ha incorporat 5 parades noves i permet connectar la ciutat amb el nou parc empresarial del Sant Pau de Riu-sec. L'accés es realitza per la Carretera de Bellaterra, l'aeroport, Passeig de Sant Pau de Riu-sec, finalitzant el seu recorregut a la rotonda de connexió amb Badia del Vallès (davant instal·lacions esportives de l'avinguda Tibidabo s/n).

Les sortides de l'Hospital Taulí continuen sent les mateixes i les de la Zona Industrial tampoc varien,  5 minuts després de les sortides de Sant Pau de Riu-sec. La freqüència horària és d'un autobús cada hora i s'ha ampliat la freqüència durant els dissabtes.

El bitllet senzill costa 1,40 euros i la targeta multiviatge, 8.15 euros. També existeixen abonaments mensuals.  Per a més informació podeu consultar el web de TUS de Sabadell.

Publicat el 07.09.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^