Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia escalfa motors per celebrar el Sant Jordi 2014

sant jordiBadia del Vallès  ja escalfa motors per celebrar un any més, una data tanespecial com és la diada de Sant Jordi, que comptarà amb una jornada plena d'activitats.
 
L'alumnat dels cursos de català de Badia del Vallès  i el dels instituts de Badia del Vallès participaran al Concurs Literari de Sant Jordi organitzat per l'Ajuntament de Badia del Vallès, que tindrà lloc a l'Auditori Municipal, a les 13 hores.

A les 17 h, a la plaça de l'Ajuntament, juntament amb altres entitats, el SLC i la Biblioteca Vicente Aleixandre muntaran una parada amb l'activitat Un llibre X un llibre, que consisteix en un intercanvi de llibres en català (novel·la, poesia, contes, teatre...). Tothom que hi vulgui participar ha de portar un llibre en català i a la parada del SLC podrà intercanviar-lo per un altre. La biblioteca també oferirà l'intercanvi de llibre en altres llengües.

També, per als més menuts, es farà l'activitat Pintem el Sant Jordi, de pintura de dibuixos relacionats amb aquesta diada, un Taller de titelles de dit sobre els personatges de la llegenda i també hi haurà un taller d'espases i roses, on els infants podran elaborar la seva rosa o espasa, amb tot tipus de material reciclat.

A la parada es farà difusió del club de lectura organitzat per la Biblioteca Vicente Aleixandre i el SLC, Cafè i Lletres, dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua.

La tarda estarà amenitzada amb la ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla dels Vents de Riella i l'associació Badia Sardanista,  que tindrà lloc a les 17 hores,  a la plaça de l'Ajuntament.

Publicat el 11.04.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^