Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tot enllestit per la Festa Major de Badia

Festa Major 2014S'apropa el tret de sortida de la Festa Major 2014 de Badia del Vallès, que comença el proper divendres 13 de juny i acabarà el diumenge 15. El programa acull gairebé un centenar activitats per a persones de totes les edats amb ganes de gaudir i passar-s'ho d'allò més bé.

El tret de sortida d'aquesta edició de la Festa Major el donarà el tradicional pregó, que s'iniciarà a les 20 hores, a càrrec dels percussionistes Brincadeira. Després de l'exhibició protagonitzaran el tradicional pregó al balcó de l'Ajuntament. Durant el pregó, es farà el reconeixement a la trajectòria esportiva de diversos esportistes.

A les 17.30 h, a la plaça de l'Ajuntament, hi haurà la Gimcana Tastallengües, “Tastem la història de Badia!”, per totes les famílies i infants a partir dels 6  anys. Coincidint amb el 20è aniversari de la independència del municipi, es farà un repàs de la història de Badia a través de jocs i proves.

A les 21 hores, al pati del Casal de Joves, se celebrarà el tradicional festival de rock BADIA'N’ROCK, a càrrec de l'AIGMB. Els grups que hi participaran enguany són: Vakevuela, The Prisoners, Xmilk i Ratm Project.

El Recinte Firal acollirà diverses actuacions.  A les 22 h, tindrà lloc un ball de festa major, a càrrec de l'Agrupació Musical i a les 23.30 h, se celebrarà per segon any consecutiu, el festival RUMBADIA, fins ben entrada la matinada.

La major part de les activitats del matí i tarda de dissabte són esportives i culturals, especialment adreçades als més joves i a la gent gran.  Com cada any, s'instal·larà l'espai infantil i familiar, que ja és un referent per a tothom, al parc de Joan Oliver, durant tot el cap de setmana, amb rocòdrom, tallers diversos, etc.

Al llarg de tot el cap de setmana se celebraran diverses activitats relacionades amb el rap: Badia Style, beat box, tallers de graffitti i a més, hi haurà la presentació del Badia Street Vol. 5, amb diversos concerts, exhibició de dansa urbana, batalla de galls, etc.  

L'oferta de la nit de dissabte és molt completa. Es comptarà amb les actuacions de Tal como Suena, un grup que fusiona flamenc i rock (23 h, al Recinte Firal) i per tancar la jornada: The Patillas, que versionarà les cançons de sempre i animarà tots  els assistents a cantar, ballar i saltar, fins ben entrada la matinada.

El diumenge, de bon matí, la Banda de Tambores y Cornetas de la cofradía Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de los Dolores recorrerà els carrers de la ciutat. Alhora, tindran lloc diverses activitats infantils i adreçades al jovent.

Com marca la tradició, tindrà lloc la XVII Edició de Trobadia i X Mostra Gastronòmica, trobada dels pobles d'Espanya que s'ha consolidat com un espai de referència per mostrar balls típics de totes les comunitats de l'Estat i per degustar-ne els seus plats tradicionals.

El diumenge es podrà gaudir de diverses exhibicions de balls variats i com a colofó, l'espectacle de llum i so dels focs artificials, que acomiadarà la Festa Major 2014.

Enguany, a la Festa Major, la Comissió de Respostes Comunitàries a la Crisi del Consell de Serveis Socials, amb la col·laboració de voluntaris/àries de Badia de totes les edats, entre d'altres els alumnes i professorat de l'Institut Federica Montseny, organitzen la campanya  “La fam no fa vacances”, promoguda per la Fundació Banc d'Aliments. Es recolliran aliments bàsics per una banda, a les portes del supermercats, el divendres 14 al matí i de l'altra, a diferents punts d'activitats de la Festa Major, que tenen el logo de la campanya al programa.

Podeu veure el programa en següent document adjunt:

cartell Festa Major 2014

cartell Festa Major 2014

Fitxer: Festa_Major_2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.32 MB

Publicat el 10.06.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^