Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament signa un conveni amb l'Associació d'Aturats Actius

signatura conveni associació aturatsL'Ajuntament de Badia del Vallès ha signat un conveni de col·laboració amb l'Associació d'Aturats Actius per millorar les accions adreçades a les persones aturades, que malauradament es veuen afectades per la situació perllongada de crisi econòmica i promoure així, les iniciatives d'organització i d'activitats de les persones aturades. {

L'objecte del conveni és establir el suport de l'Ajuntament de Badia del Vallès a l'associació i en especial, al seu projecte Activitats Multiserveis. Aquest suport tècnic serà dut a terme pel personal tècnic de l´Àrea d'Acció Social i Cultural de l'Ajuntament.

Per dur a terme el projecte, el consistori ha autoritzat l´ús del local situat al carrer de l'Algarve, número 4, per al desenvolupament del seu projecte. La durada d'aquesta autorització serà equivalent al termini d'execució del projecte, o com a màxim, fins el termini del conveni (fins el 31 de desembre de 2015).

El projecte Multiserveis de l'Associació d'Aturats té diversos objectius. Entre ells destaquen el fet de crear un espai de suport i formació per a les persones aturades de Badia; crear un espai d'activitat, suport emocional i recuperació de l'autoestima per al col·lectiu, engegar activitats econòmiques, transformar l'economia submergida del municipi en economia legal o  promoure l'economia social i l'economia verda, entre d'altres.

Publicat el 26.06.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^