Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Diversos alumnes reben els premis a l'Excel·lència acadèmica

Foto de grupL'Auditori Municipal va acollir ahir a la tarda el lliurament dels Premis a l'Excel·lència Acadèmica, que se celebren a Badia del Vallès per cinquè any consecutiu.

L'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, va obrir l'acte amb un discurs metafòric que animava l'alumnat a cercar el sentit a tot allò que desenvolupin. La idea de la recerca del sentit és un concepte que enguany s'està treballant des del Servei d'Educació de l'Ajuntament i que sorgeix arran de les investigacions del  psicòleg i psiquiatre Víctor Frankl, autor del llibre L'home a la recerca de sentit.

Frankl va sobreviure a quatre camps de  concentració durant l'holocaust nazi i en les seves investigacions va concloure que les persones que sobrevivien a tan terrorífica experiència eren les que trobaven el seu sentit. Amb relació a aquesta idea l'alcaldessa va expressar que “el compromís i el sentit fan que valgui la pena l'esforç” i que “cadascú ha de trobar el seu propi per poder assolir els objectius”.  

Després de felicitar reiterades vegades tot l'alumnat guardonat i tota la comunitat educativa,  els va animar a “continuar treballant conjuntament per l'assoliment de l’èxit escolar que cada vegada és més alt”, va destacar.  

A continuació, va cedir la paraula al director dels Serveis Territorials, Lluís Baulenas, que va reconèixer l'esforç de tot l'alumnat guardonat i també de la millora dels resultats de Badia del Vallès, com a ciutat educativa.

taula presidencialLa taula presidencial de l'acte estava formada per l'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor; el director dels Serveis Territorials d'Educació, Lluís Baulenas i dues representants de l'AMPA. A l'acte van assistir els alumnes guardonats, les famílies i alguns representants polítics de l'Ajuntament, l'inspector, els equips directius dels instituts i professorat tutor que van omplir l'Auditori de gom a gom.

Els premis a l'excel·lència acadèmica es lliuren a Badia del Vallès per cinquè any consecutiu i reconeixen els millors expedients acadèmics obtinguts a la secundària obligatòria, al batxillerat, a la millor trajectòria dels cicles formatius de grau mitjà i tenen dues mencions especials a la superació personal. Enguany, es van atorgar un total de 41 premis que consistien en un diploma de reconeixement i una petita aportació econòmica que fa l'Ajuntament, per un valor de 200 euros, un import que motiva l'alumnat i els ajuda a continuar els seus estudis.

Alumnes 1º ESO
Alumnes 1º ESO
 
Alumnes 2º ESO
Alumnes 2º ESO
 
Alumnes 3º ESO
Alumnes 3º ESO
 
Alumnes 4º ESO
Alumnes 4º ESO

Mencions Especials a la Superació Personal 

1er de Batxillerat
1er de Batxillerat
 
2on de Batxillerat
2on de Batxillerat
 
Millor trajectòria Cicles Formatius
Millor trajectòria Cicles Formatius

Publicat el 09.07.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^