Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Curs gratuït de formació sanitària per al personal manipulador d'aliments d'establiments minoristes de restauració

Curs manipulació alimentsL’Àrea d'Urbanisme i Medi Ambient de l'Ajuntament de Badia ha organitzat un curs totalment gratuït de formació sanitària amb l'objectiu de promoure els principis d'higiene i seguretat alimentària a través de l'aplicació d'autocontrols  sanitaris basats en el sistema d'anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC).

Aquest curs, impartit per l'empresa ACONSA, SL, va adreçat al personal manipulador d'aliments dels establiments minoristes de restauració i tindrà lloc demà dimarts, dia 20 de gener, de 16 h a 18 h, a l'edifici Antonio Machado (c. Menorca, s/n).

Les persones participants rebran un exemplar de la Guia pràctica d'autocontrols per als establiments minoristes d'alimentació, una eina que serà molt útil per implantar els autocontrols sanitaris en el propi establiment, bàsics per garantir la qualitat higiènica dels aliments, així com donar compliment a la normativa sanitària vigent.

L'assistència i aprofitament d'aquest curs permetrà acreditar la qualificació professional de la persona assistent.

Publicat el 19.01.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^