Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Carnaval arriba a Badia del Vallès

Carnaval Badia 2015Aquest cap de setmana se celebrarà a Badia el Carnaval 2015. Per anar obrint boca, demà divendres, 13 de febrer, tindrà lloc el Carnaval Escolar i Jove, organitzat pels delegats i per les delegades dels instituts de Badia. Al matí, a les 10 h, hi haurà la rua dels més petits per l'avinguda de Burgos. A partir de les 11.30 h, Festa al Casal de Joves, amb concurs de disfresses individual i grupal.

El dia central del Carnestoltes serà, com sempre, el dissabte, quan tindrà lloc el Carnaval Popular. A les 19 h començarà la rua, que sortirà de la plaça Major i passarà per l'av. de Burgos, l'av. de la Via de la Plata, el c. de Porto, el c. d'Algarve, l'av. de la Via de la Plata, l'av. de la Mediterrània, l'av. de Burgos, el c. de la Bètica i el c. de la Manxa, per acabar al Complex Esportiu.

En acabat, al mateix lloc, hi haurà ball amb la Beach Party fins les 21.30 h, moment en què es lliuraran els premis a Millor comparsa, 2a Millor comparsa, Comparsa més divertida i Millor disfressa individual. La festa continuarà, de nou, amb la Beach Party fins a la mitjanit.

Diumenge, a partir de les 11 h, al pavelló del Complex Esportiu, serà el moment del Carnaval Familiar i Infantil. Hi haurà xocolatada, circuit infantil i racons de joc, passarel·la de disfresses i, a les 12.30 h, espectacle per a infants i famílies amb Kids Party Show. La festa acabarà a les 13.30 h amb el lliurament de premis (Millor disfressa infantil i Millor disfressa familiar o de comparsa).

Publicat el 12.02.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^