Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comencen les obres de millora de l'entorn del Mercat Municipal

Ajuntament de Badia del VallèsAhir van començar les obres de millora de l'entorn del Mercat Municipal, que han estat adjudicades a l'empresa Artea Mediambient, SL i que tenen una durada prevista de 2 mesos. Es tracta de la zona que comprèn el lateral del Mercat Municipal, entre els locals de la plaça Major i el Complex Esportiu, en el tram de l'avinguda de la Via de la Plata.

Les obres consisteixen en la millora global de l'espai, que inclou l'arranjament del paviment, les escales/rampa d'accés, els parterres i l'enjardinament, el mobiliari urbà i l'enllumenat públic i comporta també la supressió de barreres arquitectòniques a més de la pavimentació de l'escenari de la plaça Major, que canviarà l'entarimat de fusta per formigó imprès antilliscant.

Avinguda de la Mediterrània

Per una altra banda, les obres de l'avinguda de la Mediterrània avancen a bon pas i està previst que finalitzin abans del mes d'agost. (fotos)

Projecció del resultat final de les obres de la MediterràniaProjecció del resultat final de les obres de la MediterràniaProjecció del resultat final de les obres de la MediterràniaProjecció del resultat final de les obres de la Mediterrània

Publicat el 16.04.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^