Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tret de sortida a la campanya electoral

Ajuntament de Badia del VallèsAquesta mitjanit s'ha iniciat la campanya electoral per a les eleccions municipals que tindran lloc el proper 24 de maig.

A Badia del Vallès concorren 8 candidatures: Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés (PSC-CP), Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal (ERC-AM), Badia en Comú-Entesa (BeC-E), Plataforma per Catalunya (PxC), Canviem/Cambiemos Badia del Vallès (Canviem Badia), Convergència i Unió (CiU), Alternativa d'Esquerres per Badia-CAV-Poble Actiu (AEB-CAV-PA) i Partit Popular/Partido Popular (PP).

Repeteixen com a caps de llista els i les representants del PSC-CP (Eva María Menor Cantador), PxC (Raúl Ortiz Parra), CiU (Carme Mateu Sala) i AEB-CAV-PA (Joaquim Jesús Duran Redondo), mentre que Mauricio Aparicio López (ERC-AM), Elisabet Ruiz Romero (BeC-E), Enrique Chica Águila (Canviem Badia) i Saray Muñoz Contreras (PP) encapçalen per primera vegada les seves respectives candidatures.

La campanya electoral finalitzarà el dia 22 de maig, ja que el 23 serà jornada de reflexió.

Vot per correu

Recordem que el proper 14 de maig finalitza el termini per sol·licitar el vot per correu. Els impresos de sol·licitud es poden trobar a qualsevol oficina de Correos. Per a més informació sobre el procediment i el calendari de vot per correu, podeu clicar en aquest enllaç (haureu de triar entre: vot per correu per a residents a Espanya, vot per correu per a electors espanyols temporalment a l'estranger i vot per correu per a electors residents a l'estranger).

Publicat el 08.05.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^