Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dijous al matí, cuidem l'hort de Badia!

Hort comunitari de Badia del VallèsL'hort comunitari de Badia es troba en la seva fase més intensa de feina. Tot i que hi ha un grup de voluntaris que s'encarreguen del seu manteniment diari, en aquests moments es necessita una empenta extra per deixar-lo net i preparat. És per això que s'ha organitzat un dia especial de neteja aquest dijous, 14 de maig, de 9 h a 14 h.

L'hort comunitari de Badia (que es troba al costat del riu, al final del pàrquing del carrer de l'Algarve) és un projecte solidari, ja que més del 80% de la collita es destina a famílies que reben ajudes alimentàries a través de Serveis Socials (la part restant va a parar als voluntaris que mantenen l'espai).

Les persones interessades en participar han d'enviar un correu electrònic per comunicar-ho (també han de dir si poden portar algun tipus d'eina, com ara pala, aixada o guants) o presentar-se el mateix dia a l'hort.

Publicat el 12.05.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^