Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La nedadora del CN Badia Marian Polo participarà en els Jocs Paralímpics Europeus de la Joventut
Gran actuació del CN Badia en el Campionat de Catalunya Infantil Masculí

La nedadora Marian Polo

La nedadora del Club Natació Badia Marian Polo ha estat seleccionada pel Comitè Paralímpic Espanyol per participar en els primers Jocs Paralímpics Europeus de la Joventut, que se celebraran del 16 al 19 de juliol, a la ciutat croata de Varazdin. La competició reunirà esportistes amb discapacitats de 20 països europeus, amb edats inferiors als 18 anys, en les modalitats d'atletisme, natació, boccia, tennis taula i voleibol en cadira de rodes. La Selecció Espanyola participarà en natació, atletisme i tennis de taula.

La gran temporada realitzada per Marian Polo en els diferents esdeveniments esportius en els quals ha participat ha permès a la nedadora formar part de la representació espanyola que acudirà a aquests jocs.

Gran actuació del CN Badia en el Campionat de Catalunya Infantil

Per una altra banda, l'equip Infantil Masculí del Club ha participat recentment en el Campionat de Catalunya de natació de la categoria, amb una actuació molt destacada dels seus nedadors, que han batut marques personals, rècords d'edat i rècords absoluts. En total, van ser tres medalles d'or, en 100 m lliures (Javi Villanueva) i 100 m i 200 m braça (Víctor de Pablo). Villanueva també va aconseguir una plata en 50 m lliures. Els dos nedadors, a més, es van guanyar l'accés al Campionat d'Hivern de la propera temporada gràcies a les excel·lents marques que van fer.Relleu infantil masculí CN Badia

Els altres integrants de l'equip van aconseguir també nedar les finals. Així, José Fernández va acabar 4t en 200 m braça i 10è en els 100 m braça i en 200 m papallona. Adrià Casado va nedar la final dels 200 m esquena. En el medaller general, van quedar en 10a posició i en el rànquing general de clubs, van finalitzar en el lloc 14è de 59.

A més, i per primera vegada en la història del club, els quatre nedadors van aconseguir la marca mínima per participar en el Campionat d'Espanya Infantil en les tres modalitats de relleus, tot i que no les podran nedar perquè Víctor de Pablo és considerat aleví per la Federació Espanyola de Natació.

Publicat el 15.07.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^