Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El regidor de l'Ajuntament de Badia Quim Duran (AEB), nou diputat provincial

Quim DuranEl regidor que va encapçalar la llista electoral de l'AEB-CAV-PA a les eleccions a l'Ajuntament de Badia del Vallès, Quim Duran, serà el representant de les Candidatures Alternatives del Vallès a la Diputació de Barcelona. El nou diputat provincial s'ha posat com prioritat número 1 combatre l'emergència social i es compromet, entre d'altres, a treballar per la transparència real i a defensar l'autonomia local.

Quim Duran és el tercer membre del consistori que forma part de la Diputació, després que ho fessin anteriorment l'exalcalde José Luis Jimeno i l'actual alcaldessa de Badia, Eva Menor.

Primera presidenta

Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, va ser escollida presidenta de la Diputació en el ple de constitució que va tenir lloc ahir dimecres, 15 de juliol. La nova presidenta va rebre 35 vots de 51 possibles; Laia Sabater, representant de les CUP, en va rebre 3, mentre que els 13 vots restants van ser en blanc. Conesa (CDC) es converteix, així, en la primera dona que ocupa el càrrec de presidenta de la Diputació de Barcelona.

Publicat el 16.07.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^