Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Víctor de Pablo, plata en el Campionat d'Espanya Aleví de Natació

Víctor de Pablo (CN Badia) al podi amb la medalla de plata aconseguida al Campionat d'Espanya de Natació AlevíTres nedadors del CN Badia, Laura Abril, Pau Velasco i Víctor de Pablo, han pres part aquest cap de setmana en el Campionat d'Espanya Aleví de Natació, que ha tingut lloc a la ciutat gallega de la Corunya.

L'actuació més destacada va anar a càrrec de Víctor de Pablo, que va aconseguir la medalla de plata en la prova de 200 m braça i es va quedar a només 4 dècimes de l'or, amb una marca de 2:31.46, que rebaixava el que fins al moment era rècord del Campionat. Va ser una carrera molt ràpida, ja que els tres primers classificats van batre l'anterior millor marca, que era de 2:31.54. De Pablo també va participar en les proves de 100 m braça i 200 m i 400 m estils.

Pel que fa als més joves, Laura Abril (200 m braça) i Pau Velasco (100 m lliures), la participació en el campionat va ser una oportunitat única per competir al costat dels millors nedadors de l'Estat.

En la competició masculina, el CN Badia va quedar en la posició 54a d'un total de 115 equips.