Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Sessió informativa per a joves inscrits al Sistema de Garantia Juvenil

Els joves podran participan en programes adreçats a millorar la seva ocupabilitatEl proper dimecres 27 de gener, a les 10 h del matí, tindrà lloc una sessió informativa, a càrrec de personal tècnic del Consell Comarcal del Vallès Occidental, en la qual s'explicaran els nous projectes que s'han d'iniciar pròximament en el marc del Pla de Garantia Juvenil. Els programes oferts van adreçats a joves d'entre 16 i 29 anys de tots els nivells formatius que actualment no estiguin estudiant ni treballant.

L'objectiu de les sessions informatives és, per una banda, informar els joves dels programes adreçats a millorar la seva ocupabilitat, aclarir els dubtes sobre els requisits d'accés i facilitar-los els tràmits necessaris per complir aquests requisits i, per una altra, recollir dades dels joves interessats – i que compleixin les condicions d'accés- i realitzar la preselecció de candidats a través d'entrevistes.

Les persones interessades a assistir a la sessió, que es farà a la primera planta de l'edifici El Molí, han de portar, en la mesura del possible, fotocòpia del DNI, currículum, full d'inscripció a l'oficina de treball i full d'inscripció al Pla de Garantia Juvenil.

Per a més informació, podeu entrar al blog de l'Espai de Recerca Activa de Feina del Servei Municipal d'Ocupació de Badia del Vallès.

Publicat el 21.01.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^