Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Marian Polo es proclama bicampiona de Catalunya de natació adaptada

Marian Polo posa amb les seves medalles al costat de la bandera del CN BadiaLa nedadora del CN Badia Marian Polo va obtenir 4 medalles en les 4 proves en què va participar en el transcurs del Campionat de Catalunya de Natació Adaptada, celebrat el passat dia 23, a les piscines del CN Terrassa. Tot i ser representat només per una nedadora, la seva bona actuació va portar el CN Badia a assolir la setena plaça en la classificació per clubs.

Marian Polo va obtenir la medalla d'or en les proves de 100 m lliures, on va aconseguir, a més, batre la seva marca personal, i als 50 m braça. Així mateix, va guanyar la medalla d'argent als 50 m lliures i la de bronze als 100 m esquena, on també va millorar el seu registre personal.

El Campionat de Catalunya de Natació Adaptada Open IPC va comptar amb un total de 76 participants de 22 clubs de Catalunya, Andorra i Veneçuela. Alguns nedadors aprofiten el bon nivell de la natació catalana per dur a terme aquí la seva posta a punt, prèvia a grans esdeveniments, com ara els Jocs de Río de Janeiro que tindran lloc aquest estiu. En aquesta ocasió, la prova va comptar amb la participació dels campions panamericans Belkis Mota i Alberto Vera. Per part catalana, van destacar els nedadors olímpics Sarai Gascón, José Antonio Marí i Miguel Luque, així com els internacionals Óscar Salguero, Antoni Ponce i Júlia Castelló.

La propera cita en el calendari és el Campionat d'Espanya de Natació Adaptada AXA per Edats (júnior), que tindrà lloc a Valdemoro (Madrid), els dies 30 i 31 de gener.