Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Diputació de Barcelona tria una experiència educativa de l'Ajuntament de Badia per formar part de les pràctiques de referència d'un projecte europeu

Logo Guiding Cities - Ciutats OrientadoresLa Diputació de Barcelona ha seleccionat l'experiència en l’àmbit de l'orientació educativa, desenvolupada per l'Ajuntament de Badia en el marc del projecte europeu Guiding Cities, per formar part de les pràctiques de referència de Ciutats orientadores a nivell europeu. Badia també participarà en la prova pilot del projecte.

L'Ajuntament, a més, ha estat convidat a participar en el panell Ciutats Orientadores – Pràctiques locals per reduir l'abandonament escolar prematur, del seminari internacional ABJoves, sobre “Èxit, fracàs i abandonament escolar: factors poítics, institucionals i subjectius”, que tindrà lloc els dies 12 i 13 de maig, a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Guiding Cities – Ciutats orientadores

Badia del Vallès participa en el projecte europeu Guiding Cities (ciutats orientadores, en anglès), aprovat en el marc del programa Erasmus + de la Comissió Europea, i inclòs en el Pla pilot 2014-2016 de suport a les transicions educatives. Impulsat per la Diputació de Barcelona, l'objectiu del projecte és desenvolupar un model de ciutat orientadora i dissenyar eines de planificació estratègica i avaluació que contribueixin a millorar els serveis d'orientació i, d'aquesta manera, contribuir a la reducció de l'abandonament escolar prematur.

Publicat el 20.04.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^