Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament demana a la ciutadania que no llenci mobles i deixalles voluminoses al carrer sense previ avís

Recollida de moblesEn els últims temps, els serveis tècnics de l'Ajuntament han observat un augment considerable  de deixalles voluminoses (mobles i trastos vells, principalment) als carrers de la ciutat. El volum de deixalles és tan gran que molts dies no es pot arribar a recollir tot el material en un torn de 4 hores. A tall d'exemple, la mitjana de recollida de residus oscil·la entre els 1.500 i els 2.000 kg diaris. Aquest fet, a banda de suposar un cost molt important per a l'Ajuntament, fa que la sensació de brutícia i deixadesa als carrers de la ciutat augmenti.

Es per això que l'Ajuntament demana la col·laboració de la ciutadania per mantenir els carrers de Badia lliures de deixalles. En primer lloc, s'han tornat a col·locar adhesius als contenidors per recordar el telèfon del servei de recollida de mobles al carrer i es demana la població que l'utilitzi: si s'avisa prèviament de la intenció de deixar-ne, la recollida sempre serà més eficient. En dies de molta acumulació de deixalles, es pot pactar baixar el material l'endemà per així, entre tots, col·laborar per evitar la sensació de deixadesa al carrer.

El telèfon del servei de recollida de mobles és el 900 70 71 71. També es pot utilitzar la deixalleria mòbil, els divendres de 10 a 14 hores.

Deixalles voluminosesDeixalles voluminoses

Publicat el 21.04.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^