Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Actes de celebració de la diada de Sant Jordi a Badia del Vallès

St. Jordi 2016Els actes de celebració del Dia de Sant Jordi a Badia del Vallès es concentraran, especialment, el diumenge dia 24.

Concretament, a les 11 h, al Casal d'Avis, hi haurà un concert a càrrec de la coral Ginesta, que estarà acompanyada de la coral francesa Voix Egarées.

Una hora més tard, a les 12 h, les colles Castellers de Sabadell, Castellers de Poble Sec i Castellers de Terrassa, faran castells a la plaça Major.

A més, avui se celebrarà l'acte de lliurament de premis de la Mostra Literària de Sant Jordi a l'alumnat de les escoles, els instituts de secundària, l'Escola d'Adults i els cursos de català.

Altres actes

També al voltant de les celebracions del Dia del Llibre, dijous 28 hi haurà la trobada anual dels clubs de lectura de Badia del Vallès, a la Biblioteca Vicente Aleixandre. L'acte comptarà amb la presència de l'escriptor Ramon Solsona, autor dels llibres que han llegit. Es podran comprar els llibres a la mateixa biblioteca i l'autor els signarà a qui ho desitgi.

El dimarts 26 d'abril, a les 15.30 h, l'Associació de Vidus i Vídues cantarà al Centre de Dia i obsequiarà els usuaris del centre amb una rosa.

A Ràdio Badia, a més, es podrà escoltar la llegenda de sant Jordi, a càrrec de l'alumnat del nivell bàsic del SLC, que a més, n'ha fet dues versions adaptades a l'actualitat.

Publicat el 22.04.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^