Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'inaugura L'Olivera, la botiga social de Badia del Vallès

Inauguració de L'Olivera, la botiga social de Badia del VallèsEl passat dijous 28 d'abril es va inaugurar L'Olivera, la botiga social de Badia del Vallès. Situada en un dels barracons del pati del Casal dels Infants (c. de la Manxa, s/n), L'Olivera és un projecte sorgit de la suma dels esforços de l'Ajuntament de Badia del Vallès i les entitats Voluntariat Social i Església Evangelista, per millorar el circuit de repartiment d'aliments a les famílies que reben ajuts alimentaris.

L'Olivera compta amb unes instal·lacions amb l'aspecte d'una botiga tradicional i permetrà a les persones que hi acudeixin escollir, entre els aliments disponibles, aquells que es vulguin emportar, com en qualsevol altra botiga. La diferència rau en el fet que la compra es farà mitjançant punts, que seran atorgats en funció del nombre de membres de la unitat familiar i d'altres criteris econòmics, tema que serà gestionat per Serveis Socials.

Qualsevol persona que vulgui donar un cop de mà de manera voluntària en aquest projecte, es pot adreçar al Casal de Joves (c. de Porto, s/n) o bé pot trucar al telèfon 93 729 46 51, enviar un correu electrònic a rosaslm@badiadelvalles.net o informar-se'n a través del Facebook del Pla Comunitari de Badia del Vallès.

Inauguració de L'Olivera, la botiga social de Badia del Vallès   Inauguració de L'Olivera, la botiga social de Badia del Vallès

Publicat el 02.05.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^