Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La retirada de l'amiant i el sistema de finançament, temes centrals de la reunió de l'alcaldessa i el delegat del Govern de la Generalitat

Visita delegat del GovernAquest matí, l'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, s'ha reunit amb el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya, Miguel Angel Escobar, qui ha visitat el municipi en una visita institucional.

El delegat i l'alcaldessa s'han reunit a porta tancada, acompanyats dels tinents d'alcaldessa, Rafael Moya i Montserrat Jiménez. Durant la reunió han parlat de la situació actual del  municipi i de les seves necessitats.


Entre d'altres demandes, l'alcaldessa ha recalcat la necessitat d'establir un sistema de finançament definitiu per a la ciutat, el compliment del conveni  amb la Generalitat   quant al traspàs de la titularitat de les parcel·les propietat d'INCASOL i  l'acabament del  Pla director d'obres dels balcons. També ha plantejat la necessitat de comptar amb el  suport de la Generalitat per aconseguir la retirada definitiva de l'amiant dels edificis badiencs, en el marc d'un projecte global de rehabilitació del parc d'habitatges de la ciutat. Aquests últims temes s'han tractat a peu de carrer, mentre la primera edil li mostrava els edificis afectats.

Visita delegat del Govern

Publicat el 09.05.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^