Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Gairebé una cinquantena de badiencs i badienques participen a les passejades per a la gent gran a Torelló

Foto de grupGairebé una cinquantena de badiencs i badienques van participar ahir en la cloenda del segon cicle de passejades per a la gent gran i que s'emmarca dins el cicle “A cent cap  als 100” impulsat per la Diputació de Barcelona, celebrada a Torelló. La jornada va comptar amb la presència d'alguns regidors de l'Ajuntament, com Encarna Rodrigo, Iván Sanz i Rafael Moya.

La passejada va es va iniciar al matí, des del pont de la Riera de Torelló i va transcórrer durant 6,5 km. A més, es va realitzar una classe de zumba i una altra de ioga, activitats prèvies al dinar de germanor que es va celebrar conjuntament amb les persones participants dels altres municipis.

El cicle de passejades “A cent cap als 100” és una projecte promogut per la Diputació de Barcelona que va néixer l'any 2001 i que ofereix la possibilitat a les persones grans, de conèixer diferents entorns geogràfics i de viure la natura d'una manera totalment adaptada a les seves possibilitats, amb uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies d'entre 8 i 10 km. Un dels objectius principals és fomentar les relacions interpersonals i de grup.

Enguany, han participat en aquesta activitat 56 poblacions de la província de Barcelona, que han pogut realitzar quatre passejades pels diferents municipis dins del grup que se'ls ha assignat, més una cinquena passejada de cloenda amb la participació de tots, que és la que es va celebrar ahir, dividida en dues jornades.  Durant el curs 2015-16, Badia del Vallès ha participat amb el grup format per les poblacions de  Vilafranca del Penedès, Sant Joan de Vilatorrada i Arenys de Munt.

Torelló 2016Torelló 2016Torelló 2016Torelló 2016Torelló 2016Torelló 2016Torelló 2016Torelló 2016Torelló 2016

Publicat el 19.05.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^