Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Fira de les Professions

PortadaEl dijous 26 de maig tindrà lloc la Fira de Professions”, una activitat dirigida a l'alumnat de 3r d'ESO dels dos instituts del municipi,que vol acostar la realitat laboral als joves  que es troben en un moment important de presa de decisions. Aquesta fira és un espai de trobada i intercanvi entre el jovent i professionals de diferents àmbits que els poden apropar la seva visió i coneixement de l'entorn productiu.
Per això, des de l'Ajuntament, en estreta col·laboració amb els dos instituts del municipi, es desenvolupen un conjunt d'activitats per treballar l'orientació del jovent i per dotar de sentit el fet educatiu.
Els diferents professionals estaran ubicats en un espai on hi haurà informació sobre els itineraris formatius relacionats amb el sector professional que representen i aproparan la seva professió a través d'eines i materials que utilitzen.
Els joves aniran visitant els diferents espais per poder parlar amb els professionals i preguntar-los qüestions com: característiques de la professió (tasques que es realitzen, producte o servei que s'ofereix, etc.), competències necessàries, característiques del lloc de feina (horaris, sous, possibilitat de promoció, etc.), formació necessària i/o recomanada, etc.
L'Ajuntament de Badia té com a prioritat el treball per garantir l’èxit educatiu de tots els nois i noies del municipi, ja que una de les claus d'aquest èxit és l'acompanyament i l'orientació formativa i laboral.

Fira de les ProfessionsFira de les ProfessionsFira de les ProfessionsFira de les ProfessionsFira de les ProfessionsFira de les ProfessionsFira de les Professions

Publicat el 24.05.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^