Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Afectacions al trànsit i la via pública durant la Festa Major

Portada Festa MajorA causa de la celebració a partir d'avui i fins diumenge, de la Festa Major a la nostra ciutat, diversos punts de la via pública han patit o patiran afectacions de diversa índole.

Així, el tall de l'av. de Burgos a causa de la instal·lació del Recinte Firal, provoca que la parada d'autobusos que hi ha davant del parc de Joan Oliver quedi anul·lada els dies 17, 18, 19 i 20 de juny. Com a parada alternativa, es pot utilitzar la del c. dels Infants.

A més, amb motiu de la trobada de colles geganteres, demà dissabte, a partir de les 15 h, no es podrà estacionar a la reserva senyalitzada a l'av. de la Via de la Plata (a l'alçada del poliesportiu nou).

Finalment, diumenge, dia 19, a partir de les 18 h, no serà permès estacionar a la reserva senyalitzada del c. de Porto, amb motiu dels focs artificials.

Puntualment, a causa de la celebració dels diferents actes i cercaviles, mentre duri la Festa Major, alguns carrers del municipi es podran veure afectats.

Publicat el 17.06.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^