Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Lliurament de diplomes del pla d'ocupació per a persones beneficiàries del PIRMI

Participants en el pla d'ocupació amb el seu monitorAquest matí s'han lliurat els diplomes als participants en el Pla local d'ocupació per a la millora de les competències laborals de persones beneficiàries de PIRMI a través de tasques de jardineria urbana a Badia del Vallès, organitzat per l'Ajuntament de Badia en col·laboració amb la Fundació Tallers. A l'acte hi han assistit els participants en el pla, el seu monitor, la regidora d'Inserció laboral i Ocupació de l'Ajuntament, Encarna Rodrigo, i Maria Tomico, en representació de la Fundació Tallers.

La regidora d'Ocupació ha aconsellat els participants en el pla que visitin el Servei Municipal d'Ocupació (SMO) i facin ús dels serveis d'orientació que s'hi ofereixen. Així mateix ha donat les gràcies a la Fundació Tallers per la seva col·laboració i, també, ha agraït als participants la feina realitzada en favor de la ciutat, moment que el monitor del pla d'ocupació ha aprofitat per recordar que, en més d'una ocasió, alguna persona se'ls ha apropat per felicitar-los pel seu bon fer. Al seu torn, la representant de Fundació Tallers ha reconegut l'esforç realitzat pels participants i n'ha recordat la importància, i com aquest pla d'ocupació pot representar una oportunitat per a ells. Els participants en el pla s'han mostrat satisfets d'haver tret profit del curs i haver après un ofici, tot i lamentar les dificultats d'inserció en el mercat laboral actual.

Publicat el 20.06.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^