Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia acollirà activitats emmarcades en les Vacances per la Pau 2016 dels infants palestins

Imatge d'arxiu dels participants en una edició anterior de les Vacances per la Pau amb el Dr. SapastreUn grup de 10 infants palestins d'entre 9 i 12 anys, provinents dels camps de refugiats/ades de Gaza i Cisjordània, supervisats per diferents monitors/es, gaudiran de 15 dies d'estada a Catalunya, gràcies a una iniciativa endegada fa més de 10 anys per la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC). Els infants gaudiran d'activitats infantils lúdiques, d'oci i educatives mentre reben suport i treballen en la superació de les síndromes d'estrès, gràcies a la feina d'associacions i grups de professionals altament implicats. Durant tota l'estada compartiran allotjament amb monitors/es, i altres professionals que hi col·laboren, per facilitar l'aprenentatge en un entorn plural i intercultural, basat en el respecte i la solidaritat.

Com d'altres anys, Badia serà present en el projecte, especialment el dissabte 23, amb diferents activitats organitzades al nostre municipi, amb la col·laboració desinteressada de veïns i veïnes, entitats i organitzacions. Els infants passaran el dia al Bosc Tancat (Cerdanyola) on podran de jocs i activitats. A més, el badienc Lluís Yuste, més conegut com a Dr. Sapastre, portarà rialles i festes als infants de forma altruista i solidària. Els nens i les nenes també podran gaudir d'un dinar a base de pollastre i patates, gentilesa del Gran Pollo 1 i una xocolatada i fruita fresca per berenar. Ja al vespre, hi haurà un sopar obert a tothom al bar La Bètica, de cuina siriana, que també hi col·laborarà de manera desinteressada.

Publicat el 19.07.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^