Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Signatura del conveni urbanístic per al desenvolupament del Pla General Metropolità al front del Riu Sec

Signatura del conveni per al desenvolupament del Pla General Metropolità al front del Riu SecAquest matí ha tingut lloc a l'Ajuntament la signatura del conveni urbanístic per al desenvolupament de la modificació puntual del Pla General Metropolità al front del Riu Sec, aprovada pel Ple de la corporació en la sessió del passat 29 de juny de 2016.

Per part de l'Ajuntament ha signat l'alcaldessa, Eva Menor, mentre que la part propietària dels terrenys estava representada per Francesc Xavier Tapias i Ricard Torras, respectivament.

El Pla General Metropolità al front del Riu Sec planteja l'ordenació de sòls de Badia per adaptar les transformacions de la zona de Sant Pau del Riu Sec i renovar la façana de Badia al seu límit amb Sabadell, amb la millora de la vialitat i les zones verdes i dotant la ciutat d'una important zona comercial i industrial generadora d'activitat econòmica i de riquesa per a Badia del Vallès.

Publicat el 28.07.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^