Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia del Vallès celebra l'Onze de Setembre amb la tradicional ofrena floral

D'esq. a dreta: Josep Martínez, Elísabeth Ruiz, Eva Menor i Quim DuranUna representació de l'Ajuntament de Badia del Vallès, encapçalada per la seva alcaldessa, Eva Menor, ha dipositat avui a les 12 h, al monòlit de l'Oreneta, la tradicional ofrena floral per commemorar l'Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya. La resta de la comitiva estava formada pel tinent d'alcaldessa tercer, Josep Martínez, en representació del Grup Municipal Socialista; el portaveu del Grup Municipal de l'Alternativa d'Esquerres per Badia, Quim Duran, i la portaveu del Grup Municipal de Badia en Comú, Elísabeth Ruiz. A continuació, tots junts, acompanyat del nombrós públic assistent, han escoltat solemnement l'himne de Catalunya, el Cant dels Segadors.

Abans, diferents entitats, associacions i partits polítics de Badia han fet també la seva ofrena. Concretament, s'han apropat al monòlit de l'Oreneta a deixar les seves flors la Penya Blaugrana de Badia del Vallès, el Centre Cultural Nova Badia, l'Associació de Veïns i Veïnes de Badia del Vallès, Protecció Civil de Badia del Vallès, la Federació Catalana de Judo, la Fundació Tallers, l'ANC de Badia del Vallès i una representació dels partits polítics Badia en Comú, PSC de Badia del Vallès, ERC de Badia del Vallès.

Publicat el 11.09.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^