Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Torna el Badia Street Festival

Cartell Badia Street Festival vol. 7Aquest dissabte, 1 d'octubre, tindrà lloc la setena edició del Badia Street Festival, el festival de grups nacionals de hip hop amb més afluència de públic. Organitzat per l'Ajuntament de Badia del Vallès i l'associació “Los Bloques Hablan”, el Badia Street Festival vol. 7 comptarà amb les actuacions de Barbass Sound, Rapsusklei, Capaz i Sho-Hai & Ossian, entre d'altres. Per conèixer la totalitat de grups que participaran, consulteu el cartell.

A més, hi haurà una competició de rap, “The block battles”, i la trobada Badia Style Graffitti Meeting. L'entrada al recinte, que disposarà també de zona de paradetes i menjar, és gratuïta. Els menors de 16 anys hauran de fer-ho acompanyats d'una persona adulta responsable. A més, es recomana portar els menors amb elements de protecció auditiva per atenuar els nivells acústics. El Badia Street Festival se celebrarà a la zona del Poliesportiu de l'avinguda del Tibidabo, s/n, entre les 17.30 h de dissabte i les 5 h de la matinada de diumenge.

Publicat el 26.09.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^