Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Acte de benvinguda a Marian Polo després de la seva participació als Jocs Paralímpics

Acte de benvinguda del CN Badia a Marian PoloLa secció de natació del CN Badia va organitzar ahir una benvinguda amb la qual va sorprendre la nedadora del club i de la selecció paralímpica espanyola, Marian Polo, en un acte que es va convertir en un senzill homenatge a la jove esportista. L'acte va comptar amb la presència de multitud de companys i companyes del club i del seu entrenador, Carlos Santos. També van voler ser-hi presents l'alcaldessa de la ciutat, Eva Menor, i el regidor d'Esports, Josep Martínez, que li van fer entrega d'un record d'aquest moment. Marian Polo va relatar als assistents la seva participació en els Jocs Marian Polo (centre) posa amb l'alcaldessa Eva Menor i el regidor d'Esports, Josep MartínezParalímpics tot i que va reconèixer que era una experiència que no es podia explicar amb paraules.

Marian Polo ha pres part recentment en els Jocs Paralímpics de Río de Janeiro on va nedar sis proves, en la categoria S13 per a esportistes amb discapacitat visual (50 m lliures, 100 m lliures, braça, esquena i papallona i 200 m estils) i va aconseguir millorar les seves marques en totes les proves. En 200 m estils i 100 m esquena, a més, va quedar a només 7 dècimes de la final.

Publicat el 28.09.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^