Badia del Vallès - transparència
TRANSPARÈNCIA RETIMENT DE COMPTES DADES OBERTES PARTICIPACIÓ SEU ELECTRÒNICA
CERCADOR
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Taller de presentació de propostes per als pressupostos participatius

Taller de propostes per als pressupostos participatiusAquest matí ha tingut lloc el primer dels dos tallers organitzats per ajudar la ciutadania a elaborar les seves propostes en el marc del procés de pressupostos participatius. Per a aquelles persones interessades en assistir-hi, encara hi ha prevista una altra sessió, en aquest cas el proper dimecres, 2 de novembre, en horari de tarda (de 18.30 h a 20.30 h) i, també, com en el cas d'avui, a la Biblioteca Vicente Aleixandre.

Recordem que per poder presentar una proposta, només cal ser major de 16 anys i estar empadronat/ada a Badia del Vallès. Les propostes s'han de lliurar, mitjançant una instància, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, i adjuntar-hi el full de propostes (inclòs en aquest díptic) amb tots els apartats omplerts.

El període de presentació de propostes de millora urbanística per a ser incloses a la partida destinada als pressupostos participatius finalitza el proper 8 de novembre.

Publicat el 27.10.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^