Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ple municipal del mes d'octubre

logoAhir dimecres, 26 d'octubre, va tenir lloc la sessió ordinària del Ple Municipal corresponent a aquest mes. El ple va comptar amb l'absència excusada de la regidora de l'AEB Teresa Carceller.

Després de l'aprovació de l'acta del ple del mes de setembre, el següent punt, l'aprovació de les Ordenances Fiscals per al 2017, va caure de l'ordre del dia i es debatrà en un ple extraordinari que s'ha de celebrar el proper dia 3 de novembre.

Tot seguit, el ple va aprovar per unanimitat l'adhesió del municipi a la Xarxa Internacional de Ciutats dels Infants. Va ser el tinent d'alcaldessa de l’àrea d'Acompanyament a les persones, Ivan Sanz, l'encarregat de proposar l'adhesió de Badia del Vallès a aquesta xarxa internacional, tot explicant que el projecte tractava de construir una ciutat per a tots i totes, inclosos els infants, fent als més petits partícips de la vida política. Al seu torn, la regidora de BeC Pilar Paz va anunciar el suport del seu grup al punt i va recordar que “els nens tenen molt a dir”.

El següent  -i últim- punt de l'ordre del dia, va ser la moció d'AEB “En defensa de la titularitat catalana de les vies que es construeixin al Vallès”. El portaveu del grup de l'AEB, Quim Duran va ser qui va defensar el punt que va néixer, tal com va explicar, “arran d'una decisió del govern en funcions” que afecta, va afegir, “la mobilitat, no sols al Vallès, sinó a tot Catalunya” i que, per tant, ha de ser presa a Catalunya. Per part de BeC, va parlar el seu regidor José Pérez, que va anunciar el seu vot a favor “des del convenciment dels que portem anys lluitant contra el Quart Cinturó”. En la seva opinió, també ha de ser el territori qui decideixi “si cal i com cal” fer les infraestructures. Per part del grup municipal del PSC va parlar el seu portaveu i tinent d'alcaldessa de l’Àrea de Territori, Rafa Moya, qui va recordar que el tema al qual es referia aquesta moció no era més que el de l'elaboració d'un estudi informatiu sobre el Quart Cinturó. “Nosaltres creiem – va assenyalar- que aquest estudi s'ha de dur a terme”. I va continuar: “Cal una via per descongestionar l'AP-7 i la C-58”. Finalment, es va mostrar d'acord amb els altres grups en què, arribat el moment de prendre una decisió, s'hauria de tenir en compte al territori. La moció va ser rebutjada amb 9 vots en contra (PSC, PP) i 7 a favor (AEB, BeC).

Publicat el 27.10.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^