Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Gran actuació dels badiencs Joel Flores i Jesús Oviedo al Campionat d'Espanya de Tir Olímpic

Oviedo (centre) y Flores (dreta) amb el company d'equip amb qui es van proclamar subcampions d'Espanya (foto cedida per la família de J.Flores)El badienc Joel Flores va finalitzar tercer en la modalitat de Carrabina 40, categoria Cadet, al Campionat d'Espanya de Joves Promeses de Tir Olímpic, que es va celebrar el passat cap de setmana a Las Gabias (Granada). Flores va finalitzar amb una puntuació de 391,3 que el va portar al tercer calaix del podi. Amb una actuació molt regular durant tota la competició, només cinc punts el van separar del segon lloc (396,9). Així mateix, el també badienc Jesús Oviedo, va aconseguir un total de 389,6 punts, que li van valer la sisena posició.

A més, en la classificació per equips, Flores i Oviedo, com a part de l'equip de Catalunya, van finalitzar en la segona posició i es van proclamar subcampions d'Espanya de la modalitat. Aquesta era la segona participació en el campionat d'Espanya per als dos joves badiencs, que pertanyen al Club de Tir Sabadell.

La competició va ser molt emocionant i una experiència inoblidable tant per als participants com per als familiars que els van acompanyar.

Joel Flores (tercer per l'esquerra) posa al podi amb la seva medalla de bronze. Jesús Oviedo (primer per la dreta), amb el diploma acreditatiu del seu 6è lloc. Foto cedida per la família de J.Flores  Flores i Oviedo, amb la medalla de plata, al segon calaix del podi en la competició per equips. Foto cedida per la família de J.Flores

Publicat el 14.11.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^