Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els badiencs Paula Sánchez, Ahmed Akhdim i José Jarauta, presents en el Campionat del Món Júnior de Karate Kyokushin

Els esportistes del Karate Badia Paula Sánchez, José Jarauta i Ahmed Akhdim, posen amb la bandera de Badia del Vallès al 5è Campionat KWU Kyokushin Open Youth de Varna (Bulgària)Els karatekes badiencs Paula Sánchez i Ahmed Akhdim, acompanyats de José Jarauta, que va actuar com a àrbitre internacional, van representar Espanya en el 5è Campionat del Món KWU Kyokushin Open Youth, que es va celebrar a la localitat búlgara de Varna el passat cap de setmana.

Ni Sánchez ni Akhdim es van poder classificar per a la final però van finalitzar les seves competicions en una meritòria cinquena posició. En paraules de Jarauta, el campionat “era molt díficil, hi havia molt nivell” i va afegir que els dos joves badiencs “han estat molt valents i ho han donat tot”.

El KWU Kyokushin Open Youth World Championship és el campionat més important del món de l'estil, ja que reuneix les quatre organitzacions internacionals existents. En total, 666 esportistes, de 33 països, als quals es van sumar més de 400 oficials i delegats, van prendre part en la competició.

Publicat el 07.12.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^