Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Activitats per celebrar el Nadal a Badia del Vallès

arbre_nadalAmb el mes de desembre no només arriba el fred, també arriba una de les dates més entranyables i familiars del nostre calendari: el Nadal. Per celebrar aquestes festes, hi ha previstes a la nostra ciutat activitats per a tots els gustos.

En l'apartat musical, l'Agrupació d'Integrants de Grups Musicals de Badia del Vallès (AIGMB) oferirà, demà divendres 16 de desembre, a partir de les 18 h, a l'Auditori Municipal, una audició perquè l'alumnat pugui mostrar allò que ha après durant el curs. A més, el passat dia 11, l'Agrupació Musical de Badia del Vallès va oferir el tradicional concert de Nadal – Santa Cecília, basat en la interpretació de peces de grans musicals.

El proper cap de setmana, els dies 17 i 18, la Cofradía Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de los Dolores escenificarà un pessebre vivent que, com cada any, tindrà també un vessant solidari: les persones que el visitin poden aportar, de manera voluntària, un quilo de menjar no perible o una joguina.

La Cofradía també ha organitzat, ja per diumenge al migdia, un concert de nadales a l'Auditori que comptarà amb la participació de quatre coros més. Un cop finalitzat el concert, els cantaires s'acostaran al pessebre vivent per interpretar-hi més cançons nadalenques. La tarda de diumenge, a partir de les 18 h, la sala polivalent de l'edifici Antonio Machado serà l'escenari de la cantada de l'Església Evangèlica. La seva coral, formada per 25 persones, cantarà una quinzena de nadales intercalades amb poesies de caràcter religiós.

També el cap de setmana, concretament el dissabte 17, la plaça Major acollirà una nova edició del Mercat del Trasto. Així mateix, durant tot el diumenge, l'av. de Burgos serà l'escenari de la sisena Fira de Nadal, que enguany tindrà com a temàtica Disney. A partir de les 10.30 h i fins les 21 h, a l'artèria principal de Badia se succeiran desfilades, visites de personatges màgics, sortejos, tallers infantils, música i molt més. A causa de la celebració de la fira, organitzada per l'Associació de Comerciants, el tram central de l'av. de Burgos (entre els números 28 i 42) romandrà tallat al trànsit entre les 7 h del matí i la mitjanit de diumenge. Per aquest motiu, la parada d'autobús que hi ha a l'alçada de l'Ajuntament quedarà suprimida durant aquest espai de temps, tot i que serà l'única, així que la ciutadania podrà utilitzar qualsevol de les altres parades existents.

La tarda del dimarts 20 de desembre, l'Associació de Vidus i Vídues oferirà una cantada de nadales a les persones usuàries del Centre de Dia. Per contribuir a l'ambient L'Associació de Vidus i Vídues ha muntat el pessebre de l'Ajuntamentnadalenc, aquesta associació s'ha encarregat, com fa cada any, de muntar el pessebre que hi ha al vestíbul de l'Ajuntament.

El matí del dia 24, a partir de les 8.30 h, a les instal·lacions de petanca del c. de Menorca, tindrà lloc la Gran Melé del Pavo.

Els actes de celebració de les festes nadalenques es clouran amb la Cavalcada de Reis, que se celebrarà la tarda del dia 5 de gener, a partir de les 18 h. La comitiva recorrerà els carrers de Menorca, les avingudes de la Costa Blava, de la Costa Brava, de la Mediterrània, de la Via de la Plata, els carrers del Cantàbric i de Saragossa i enfilarà per l'av. de Burgos, fins aturar-se a la plaça Major on estarà situat, com cada any, el Tron Reial perquè els infants que vulguin lliurar la carta als Reis personalment, ho puguin fer.

L'enllumenat nadalenc, que es va encendre el passat dia 8, romandrà encès fins el dia 8 de gener, dia en què s'apagarà per donar fi, de manera simbòlica, a les festes nadalenques d'enguany.

L'Ajuntament de Badia del Vallès aprofita per desitjar a tota la ciutadania bones festes i feliç any nou, i convida tothom a prendre part de les diferents activitats que tindran lloc a la ciutat.

Publicat el 15.12.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^