Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La nova edició de la campanya “Joguines solidàries” de la Caixa arribarà a 430 infants badiencs

D'esq. a dreta: Mª José Granados, Ivan Sanz, Mª Pilar Gómez, Agustí Cañellas i Eva Menor.El passat 16 de desembre, va tenir lloc l'acte de lliurament del donatiu de joguines per part de l'Obra Social “la Caixa” a l'Ajuntament de Badia del Vallès, donació emmarcada en la Campanya de Joguines Solidàries 2016. Es tracta ja del setzè any que l'Ajuntament i l'Obra Social “la Caixa” col·laboren per dur a terme aquesta campanya a la nostra ciutat, campanya que té com a finalitat proporcionar joguines a aquelles famílies que pateixen una greu situació de precarietat econòmica.

La col·laboració, valorada en 6.000 euros, va ser rebuda per l'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, en presència del tinent d'alcaldessa i regidor d'Infància i Petita Infància, Ivan Sanz, i de la regidora de Benestar Social, Mª José Granados. Per part de l'entitat bancària, va fer el lliurament el director d’Àrea de Negoci Vallès Sud, Agustí Cañellas, acompanyat per la directora de l'oficina de CaixaBank a Barberà del Vallès, Mª Pilar Gómez.

En total, aquest any seran 430 els infants del municipi, d'entre 0 i 11 anys, que rebran les joguines. Com sempre, l'Associació del Voluntariat Social de Badia del Vallès hi ha L'associació Voluntariat Social ha col·laborat en la classificació de les joguinescol·laborat classificant les joguines per edats i ha fet, d'aquesta manera, molt més senzill el repartiment posterior.

L'Hermandad del Rocío també dóna joguines

Per una altra banda, l'Hermandad Andaluza de Nuestra Señora del Rocío de Badia del Vallès va organitzar fa uns dies un bingo solidari i, amb els diners obtinguts (219,30 euros), van comprar joguines per a nens i nenes, d'acord amb les indicacions de Serveis Socials. A més, els aliments recollits amb l'entrada al bingo (que era d'un quilo de menjar) han estat donats a la parròquia.

L'Hermandad del Rocío també ha fet una donació de joguines

Publicat el 20.12.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^