Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament de Badia del Vallès contractarà 15 persones en el marc del programa Treball i Formació

Entre les tasques que durà a terme el personal contractat hi ha les de manteniment d'equipaments i via públicaL'Ajuntament de Badia del Vallès desenvoluparà dues actuacions dins el programa Treball i Formació 2016, que permetran contractar 15 persones, preferentment majors de 45 anys.

Per una banda, es contractaran i formaran 7 persones treballadores que desenvoluparan tasques de manteniment d'equipaments i via pública. Aquestes persones han d'estar en situació d'atur i no percebre prestació ni subsidi per desocupació i han de ser, preferentment, més grans de 45 anys. Aquestes set persones realitzaran un mòdul de formació del certificat de professionalitat de nivell 1 d'Instal·lació de canonades. Sis dels contractes tindran una durada de sis mesos i el setè, d'un any.

Per una altra banda, l'Ajuntament contractarà 8 treballadors/es més, que desenvoluparan tasques de neteja viària i realitzaran un mòdul de Competències digitals i un altre de Salut laboral i prevenció de riscos. Les persones d'aquest grup han de ser beneficiàries de la renda mínima d'inserció i, preferentment, tenir més de 45 anys. En aquest cas, també tots els contractes tindran una durada de sis mesos, excepte un, que serà d'un any.

Les 15 persones contractades arribaran derivades directament des del Servei d'Ocupació de Catalunya, organisme que subvenciona els contractes de treball i les accions formatives que s'han de dur a terme de manera obligatòria. A més, la primera actuació compta amb un 50 % de cofinançament del Programa Operatiu FSE de Catalunya 2004-2020 del Fons Social Europeu i, la segona, del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social-Conferència Sectorial.

Publicat el 21.12.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^