Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Consell dels Infants centra la seva darrera sessió en el civisme

Reunió del Consell dels Infants amb l'alcaldessa i l'Equip de Govern el passat 17 de febrerDivendres passat, 17 de febrer, va tenir lloc una nova sessió del Consell dels Infants de Badia del Vallès. A la reunió va assistir, també, l'alcaldessa, Eva Menor, i la pràctica totalitat dels membres de l'Equip de Govern.

Els membres del Consell van explicar als regidors i a les regidores presents les diferents comissions que han organitzat per millorar el seu funcionament. També van exposar les idees que havien tingut arran d'un encàrrec que els havien transmès en una sessió anterior l'alcaldessa i els regidors sobre accions cíviques per sensibilitzar la ciutadania. Algunes d'aquestes idees van ser repartir materials, com per exemple enganxines, per posar en els vehicles amb consells de seguretat vial, o imprimir uns papers que simulin multes per avisar als conductors que no hagin aparcat correctament o hagin comès altres infraccions; enregistrar un reportatge (videoclip) sobre civisme; idear una campanya per a la recollida d'excrements de gossos o penjar cartells a les diferents porteries i als fanals amb missatges de civisme. En aquest sentit, els infants van mostrar la seva preocupació per l'incivisme present a la ciutat (especialment per la brutícia provocada pel llançament de deixalles). També van explicar que estan treballant en el logotip del Consell i van suggerir organitzar una Fira del Civisme, amb tallers de reciclatge, graffitis i una cançó amb una lletra que convidi les persones a tenir actituds més cíviques.

Totes aquestes propostes van ser molt ben rebudes per l'Equip de Govern que es va comprometre a fer un retorn del cost i la viabilitat de cadascuna de les propostes a la següent reunió.

Els i les membres del Consell dels Infants també van demanar tenir més visibilitat. Van suggerir que podien participar més activament en activitats com la Cavalcada de Reis i disposar d'algun tipus d'identificatiu, com ara samarretes, per quan es facin actes públics. Al seu torn, el regidor de Cultura, Antonio Rodríguez, els va encarregar que pensessin com els agradaria que fos la programació infantil per dur a terme durant la Festa Major.

Sessió del Consell dels Infants del mes de febrer   Activitats en la sessió del Consell dels Infants

Publicat el 21.02.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^