Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Servei de Consum amplia el seu horari d'atenció per donar cabuda a les consultes sobre clàusules terra

logo Ajuntament de Badia del VallèsDavant l’augment de consultes sobre préstecs hipotecaris amb clàusules terra, el Servei de Consum de l’Ajuntament ha habilitat els dijous al matí per atendre aquestes consultes de manera específica. Així doncs, l’horari d’atenció al públic d’aquest servei serà, a partir d’ara, els dimarts al matí, de 10 a 13.30 h, per atendre tot tipus de consultes relacionades amb consum (també les que tinguin a veure amb clàusules terra), i els dijous, també entre les 10 i les 13.30 h, per atendre específicament les peticions sobre aquestes clàusules considerades abusives.

El Ple de l’Ajuntament va aprovar una moció en la qual es comprometia a oferir informació i assessorament a les persones afectades per les clàusules terra. Mentre no es posa en marxa un assessorament específic, la ciutadania es pot adreçar a l’Oficina d’Informació al Consumidor (OMIC).

Publicat el 16.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^