Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Marató de Lectura Popular per celebrar el Dia Mundial de la Poesia

Dia Mundial de la Poesia 2017El SLC i la Biblioteca Vicente Aleixandre organitzen el proper dimarts, 21 de març, la V Marató de Lectura Popular de Poesia per celebrar el Dia Mundial de la Poesia, instituït per la UNESCO i que se celebra arreu del món. Badia se suma així, per cinquè any consecutiu, a la celebració de la gran festa de la paraula i les lletres.

A les 10 h, Eva Menor, alcaldessa de Badia del Vallès, presentarà la celebració a la plaça de les Entitats (o a l’Auditori Municipal, en cas de pluja o mal temps) i de les 10 h a les 13 h, s'iniciarà la V Marató de Lectura Popular de Poesia amb la lectura del poema La poesia, d’Antònia Vicens, poeta mallorquina triada aquest any a Catalunya, i un poema de Joana Raspall titulat Podries, dedicat als refugiats.

Al matí, l'alumnat de les escoles i l’INS Federica Montseny de Badia llegirà poesia. També al matí, s’hi sumarà la Fundació Tallers Catalunya i els avis del Centre de Dia. A la tarda, a partir de les 16.45 h, davant de la Biblioteca Vicente Aleixandre, continuarà la Marató de Lectura de Poesia, amb la participació de l’alumnat dels cursos de català que llegirà la traducció d’aquest poema en unes quantes de les llengües que parlen: castellà, ucraïnès, amazic, àrab, francès, anglès, bielorús, rus, basc, ahanta i igbo. També hi participaran Manantial Poético i els clubs de lectura de la població.

La Marató de Lectura de Poesia és oberta a tothom que hi vulgui participar amb les seves poesies o amb les que facilitaran des del SLC i la biblioteca, ja que l'objectiu és celebrar aquesta diada amb el màxim de participació.

A més, del 21 al 31 de març, es podrà visitar a la biblioteca l’Aparador Cultural Menú especial: DMP, una exposició original amb les traduccions del poema d’enguany, poemes de l'alumnat dels cursos de català per a persones adultes de Badia i altres poesies.

Publicat el 16.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^