Notícies
Divendres, 17 de marį de 2017
Alumnes de l'INS Federica Montseny visiten la UAB en el marc del programa Let's Go!

Foto: www.uab.catAlumnes de 1r d’ESO de l’Institut Federica Montseny que prenen part al programa Let’s Go!, van visitar recentment el Campus de la Universitat Autōnoma de Barcelona amb l’objectiu d’aprendre a realitzar una bona visita turística pel seu poble en un futur.

Amb aquest circuit turístic, l’alumnat ha pogut treballar la descripciķ espacial dels llocs, el vocabulari relacionat amb direccions i llocs, desenvolupar les habilitats comunicatives i identificar la metodologia que es fa servir quan es fa una visita guiada. Després d’aquesta activitat, els mateixos alumnes hauran de preparar una ruta turística en anglčs per Badia del Vallčs on caldrā que posin en prāctica els coneixements assolits.

Aquest programa -Let’s Go!- de voluntariat de la Fundaciķ Autōnoma Solidāria (FAS) té per objectiu, per una banda, millorar les competčncies en llengua anglesa de l’alumnat participant i, per una altra, convertir Badia del Vallčs en una English-Learning City (ELC). Quan finalitzi el projecte, el 2020, es pretén que tot el municipi estigui implicat en el foment de l’aprenentatge de l’anglčs i que s’hagi establert una xarxa en la qual les entitats socials, els centres educatius i la comunitat treballin conjuntament.

Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE BADIA DEL VALLČS
NIF P0831200A
Av. de Burgos s/n - 08214 Badia del Vallčs
Telčfon: 93 718 22 16
Fax: 93 718 20 42
Correu-e: badia@badiadelvalles.net