Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Alumnes de l'INS Federica Montseny visiten la UAB en el marc del programa Let's Go!

Foto: www.uab.catAlumnes de 1r d’ESO de l’Institut Federica Montseny que prenen part al programa Let’s Go!, van visitar recentment el Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona amb l’objectiu d’aprendre a realitzar una bona visita turística pel seu poble en un futur.

Amb aquest circuit turístic, l’alumnat ha pogut treballar la descripció espacial dels llocs, el vocabulari relacionat amb direccions i llocs, desenvolupar les habilitats comunicatives i identificar la metodologia que es fa servir quan es fa una visita guiada. Després d’aquesta activitat, els mateixos alumnes hauran de preparar una ruta turística en anglès per Badia del Vallès on caldrà que posin en pràctica els coneixements assolits.

Aquest programa -Let’s Go!- de voluntariat de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) té per objectiu, per una banda, millorar les competències en llengua anglesa de l’alumnat participant i, per una altra, convertir Badia del Vallès en una English-Learning City (ELC). Quan finalitzi el projecte, el 2020, es pretén que tot el municipi estigui implicat en el foment de l’aprenentatge de l’anglès i que s’hagi establert una xarxa en la qual les entitats socials, els centres educatius i la comunitat treballin conjuntament.

Publicat el 17.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^