Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
4a Trobada de la Taula de diāleg dels Ajuntaments de l'ārea d'influčncia de la Corporaciķ Sanitāria Parc Taulí

Taula de diāleg dels Ajuntaments de l´ārea d´influčncia de la Corporaciķ Sanitāria Parc Taulí. Foto: Aj. de Barberā del VallčsEl passat dimarts, 14 de marį, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Barberā del Vallčs va acollir la quarta trobada de la Taula de diāleg dels Ajuntaments de l’ārea d’influčncia de la Corporaciķ Sanitāria Parc Taulí. Per part de l’Ajuntament de Badia del Vallčs hi va assistir el tinent d’alcaldessa i regidor de Salut i Hābits saludables, Ivan Sanz, que va estar acompanyat de l’alcaldessa de Barberā del Vallčs, Sílvia Fuster; l’alcalde de Ripollet, José Ma. Osuna; l’alcalde de Polinyā, Javier Silva; l’alcaldessa de Sentmenat, Montserrat Rueda; l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolā; la regidora i primera tinenta d’Alcaldia de Cerdanyola, Elvira Vila; el regidor i 7č tinent d’Alcaldia de Castellar, Daniel Pérez, i el regidor de Salut de Sabadell, Ramon Vidal.

Durant la trobada, tots els Ajuntaments van expressar que aquestes reunions dels municipis de l'ārea d'influčncia de la CS del Parc Taulí sķn molt importants per posar en comú les problemātiques i mancances detectades a cada ciutat relacionades amb l’atenciķ sanitāria, i van subratllar la responsabilitat adquirida de tots i totes a l'hora de donar resposta a les necessitats de la ciutadania.

D’aquesta manera, es va decidir impulsar una carta conjunta dirigida a la Conselleria de Salut del Govern de la Generalitat, per demanar que es preguin mesures per dotar de pressupost i personal l’Atenciķ Primāria a totes les poblacions i l’atenciķ d'urgčncies a la Corporaciķ Sanitāria Parc Taulí ja que la dotaciķ pressupostāria i de professionals a l'Atenciķ Primāria és bāsica per donar resposta a curt termini a la problemātica actual.

Finalment, els ajuntaments troben a faltar la Taula de Diāleg del Taulí que, des de la resoluciķ del Parlament de juny de 2015 amb quč es va instar a la seva creaciķ a la Conselleria de Sanitat, no s'ha reunit.

La Taula de Diāleg dels ajuntaments de l'ārea d'Influčncia de la Corporaciķ Sanitāria del Parc Taulí va decidir que la propera reuniķ es faria a l'Ajuntament de Polinyā.

Publicat el 20.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^