Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
4a Trobada de la Taula de diàleg dels Ajuntaments de l'àrea d'influència de la Corporació Sanitària Parc Taulí

Taula de diàleg dels Ajuntaments de l´àrea d´influència de la Corporació Sanitària Parc Taulí. Foto: Aj. de Barberà del VallèsEl passat dimarts, 14 de març, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Barberà del Vallès va acollir la quarta trobada de la Taula de diàleg dels Ajuntaments de l’àrea d’influència de la Corporació Sanitària Parc Taulí. Per part de l’Ajuntament de Badia del Vallès hi va assistir el tinent d’alcaldessa i regidor de Salut i Hàbits saludables, Ivan Sanz, que va estar acompanyat de l’alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster; l’alcalde de Ripollet, José Ma. Osuna; l’alcalde de Polinyà, Javier Silva; l’alcaldessa de Sentmenat, Montserrat Rueda; l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà; la regidora i primera tinenta d’Alcaldia de Cerdanyola, Elvira Vila; el regidor i 7è tinent d’Alcaldia de Castellar, Daniel Pérez, i el regidor de Salut de Sabadell, Ramon Vidal.

Durant la trobada, tots els Ajuntaments van expressar que aquestes reunions dels municipis de l'àrea d'influència de la CS del Parc Taulí són molt importants per posar en comú les problemàtiques i mancances detectades a cada ciutat relacionades amb l’atenció sanitària, i van subratllar la responsabilitat adquirida de tots i totes a l'hora de donar resposta a les necessitats de la ciutadania.

D’aquesta manera, es va decidir impulsar una carta conjunta dirigida a la Conselleria de Salut del Govern de la Generalitat, per demanar que es preguin mesures per dotar de pressupost i personal l’Atenció Primària a totes les poblacions i l’atenció d'urgències a la Corporació Sanitària Parc Taulí ja que la dotació pressupostària i de professionals a l'Atenció Primària és bàsica per donar resposta a curt termini a la problemàtica actual.

Finalment, els ajuntaments troben a faltar la Taula de Diàleg del Taulí que, des de la resolució del Parlament de juny de 2015 amb què es va instar a la seva creació a la Conselleria de Sanitat, no s'ha reunit.

La Taula de Diàleg dels ajuntaments de l'àrea d'Influència de la Corporació Sanitària del Parc Taulí va decidir que la propera reunió es faria a l'Ajuntament de Polinyà.

Publicat el 20.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^