Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Renovació de les màquines de musculació del Complex Esportiu

Les noves màquines de musculació ja estan disponibles per al seu úsJa s'han instal·lat les noves màquines de musculació de la sala de fitnes del Complex Esportiu. Es tracta de 158 aparells i accessoris que han substituït els que hi havia fins ara, per tal d'aconseguir que les persones usuàries puguin fer exercici de manera més còmoda i segura. El llistat inclou des de màquines de bíceps i tríceps, a 72 nous discos de diferents pesos i 14 parelles de manuelles (mancuernas), passant per bancs de lumbars i abdominals, un rem dorsal o una màquina multipower. Tot això ja està disponible des d'avui mateix perquè la ciutadania en pugui fer ús. La sala de fitnes ha restat tancada durant uns dies a causa de les tasques d'instal·lació i manteniment d'aquests aparells. A més, s'ha col·locat nou terra i nova moqueta de gespa artificial.

El Servei d'Esports vol agrair a les persones usuàries la seva comprensió aquests dies que la sala no ha estat disponible i al servei de manteniment, pels esforços que han dut a terme perquè tot estigués a punt aquest matí a primera hora. A partir d'ara, es continuarà treballant per millorar la resta de l'equipament.

Publicat el 29.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^